Wieso er ferdige med å skanne totalt 17 bibliotek i Nordland, og resultatet er virkelig flott! Under ser dere et lite utvalg fra bibliotekene

Redigering/legge til innhold og workshop:

Kontaktpersonene som ble satt opp for de lokale skanningene får automatisk tilgang til redigeringsverktøy hvor de får tilgang til sine lokaler. Det vil komme/har kommet en e-post fra Wieso om dette.  Ønsker noen bibliotek å ha flere personer tilknyttet redigeringsverktøyet kan de sende mail til oss og de e-postene/personene det gjelder, så ordner vi dette fortløpende.

Utpå senhøsten vil det bli satt opp en web-workshop med Wieso for alle bibliotek, der man lærer å bruke programvaren/hvordan legge til bilder/video/

Instruksjonsvideo for editering i workshopen:

Publisering av bilder på Google Maps:

Alle biblioteker er nå satt på publisering, og vil synes på Google Maps / Street View.

"Dukkehus"-visning av Gildeskål bibliotek

Kulturbadet bibliotek i Sandnessjøen

Stormen bibliotek

Videovisning fra Meieriet bibliotek (Vestvågøy)