Programmet er så godt som spikret for årets bibliotekmøte som i år vil foregå ved Thon Hotel Lofoten i Svolvær den 20-22. september, og vil med dette gi dere muligheten til å holde av datoen for årets bibliotekfaglige og sosiale høydepunkt her i Nordland!  Det vil komme  mer informasjon fra oss etter hvert om påmelding, overnatting, fullt program, smittevern og tips til forskjellige reisemåter til Lofoten.

Det blir som i fjor en egen biblioteksjefdag den første dagen, og så to mer tradisjonelle konferansedager for alle bibliotekansatte i Nordland, og i år er vi så heldige at vi får besøke både Vågan bibliotek (biblioteksjefsdagen) og Meieriet bibliotek (dag. 1).

Dere kan glede dere til et rikt og variert program i år, på biblioteksjefdagen vil blant annet Trygve Ramnefjell hjelpe biblioteksjefer med den offentlige tale, og hvordan «Ta rommet som biblioteksjef i offentlig sammenheng» Trygve Ramnefjell er litteraturformidler på Bokbussen i Oppland fylkeskommune. Han er skuespiller og forteller, og er utdannet folkesanger, og tidligere sølvvinner i NM i litteraturformidling. Inspirator og historieforteller Vigdis Jordal skal få oss ut av komfortsonen, og Steffen Fjærvik, med bakgrunn som redaksjonell leder og journalist fra NRK, skal lære oss mer om intervjuteknikk og hvordan man gjør et godt forfatterintervju. Andre stikkord for bibliotekmøtet er bærekraft og Bodø 2024. Så her er det bare å glede seg til september!

logo for bibliotekmøtet 2021