Årets bibliotekkonferanse i Nordland går over tre dager, fra og med mandag 21. september til og med  onsdag 23. september. Dag 1 er en ren biblioteksjefdag, dag 2 og 3 er for alle bibliotekansatte i Nordland med et variert og rikholdig program. Det vil komme mer informasjon fra oss etter hvert om program, påmelding, overnatting og tips til forskjellige reisemåter til Lofoten for de som ønsker det.

Tid og sted: Thon Hotel Lofoten i Svolvær, 21.-23. september 2020

Årets faglige og sosiale høydepunkt starter med en ren biblioteksjefdag mandag 21. september, og fortsetter med to konferansedager for alle bibliotekfolk i fylket tirsdag 22. og onsdag 23. september. Det vil komme mer informasjon fra oss etter hvert om program, påmelding, overnatting og tips til forskjellige reisemåter til Lofoten for de som ønsker det.
I disse pandemitider planlegger vi også for en alternativ og tilpasset digital variant på de samme dagene. Men dette må vi komme tilbake til etter hvert, og dette vil bli endelig bestemt 20. juli. Vi lanserer program og åpner påmeldingen i midten av juni på vanlig måte, men vi ber dere om å vente med å bestille selve reisen til etter at avgjørelsen er tatt.

Bibliotekmøtet i Svolvær vil inkludere en utflukt til Meieriet på Leknes tirsdag etter lunsj, og en omvisning på Vågan bibliotek før middag mandag. Det blir også satt av en bolk av programmet til «Bli inspirert av bibliotekene i Nordland», og vi tar gjerne imot forslag til bibliotek og biblioteksjefer som har fått til bra ting seg innenfor et område som du har lyst til å høre mer om, og som kan holde et lite foredrag om dette til inspirasjon til alle i fylket. Og har du noe du selv vil vise frem og fortelle om, så er du veldig velkommen til å melde inn til oss! Vi vil ta kontakt med de enkelte bibliotek etter hvert, og vi vil dekke dagpakkeprisen den aktuelle dagen for de som bidrar. Send en mail med ditt forslag og øvrige innspill til Veronica Mørch.

Translate »