Informasjon om BookBites-kampanjen:

Kampanjen varer i tre uker, altså fram til 5. oktober. Reklamebyrået Brunch tar hånd om plassering, tilpasning og måling av annonsene. Biblioteksentralen følger side med på bruken av BookBites: utlån, nye brukere og aktivitet i appen.

Både biblioteksentralen og fylkesbiblioteket også forberedt på at det vil bli en økning i henvendelser de neste ukene, og er på alerten når det gjelder support mot både sluttbrukere og bibliotek.

Vi er selvsagt spente på virkningen av kampanjen og håper på mange leste sider i appen framover!

Litt mer om hyller:

Det finnes hyller med avsender Biblioteksentralen i hyllebiblioteket i BS e-bok denne uka . Siden samlingene er ulike fra fylke til fylke, har Biblioteksentralen valgt å bruke klikk- og k-fondbøker i disse hyllene.

Ta gjerne kontakt med oss eller direkte til Biblioteksentralen hvis det er spørsmål koblet til kampanjen!

Følg lenken for å komme til kampanjesiden til Bibloteksentralen hvor du finner relevant materiell, info m.m