bilde
  • FacebookNordlandFylkesbibliotek

Fylkesbiblioteket oppfordrer alle bibliotek og lesere i Nordland til å vise frem og spre leseglede i Bokåret 2019 ved å dele bilder og tekst med hashtaggen #helenordlandleser på Instagram og andre sosiale medier. 

19. januar var det kick-off for Bokåret 2019, og mange av bibliotekene i fylket markerte dette med ulike høytlesingsarrangementer. Nordland fylkesbibliotek følger opp med avspark på et av sine tilbud i jubileumsåret, nemlig Instagram-kontoen Hele Nordland leser. Her vil vi poste Nordlandslitteratur i alle former og fasonger, og det er både et eksperiment i litteraturformidling via sosiale medier og noe vi håper vil spre kunnskap og engasjement rundt litteratur og forfattere fra Nordland.

#helenordlandleser

Vi introduserer også hashtaggen #helenordlandleser, og vi oppfordrer alle bibliotek og lesere i Nordland til å feire boka ved poste sine leseopplevelser gjennom hele Bokåret 2019, og merke de med #helenordlandleser.

Så; følg kontoen Hele Nordland leser, og del egne favoritttekster og leseopplevelser og merk de med både #helenordlandleser og #bokåret2019.

Translate »