Nordland fylkesbibliotek har, sammen med bibliotekfaglig ressurssenter for VGS-bibliotekene, gleden av å tilby alle som jobber med eller for skolebibliotek i Nordland tilgang til det digitale svenske arrangementet Skolbibdagen.

Arrangementet sendes live tirsdag 25. oktober 2022, og alle som melder seg på vil ha tilgang til innholdet frem til 19. november 2022.

 

Skolbibdagen är ett digitalt heldagsevent for dig som er skolbibliotekarie, lärare, rektor, samordnare eller skolchef. Årets tema er Likvärdig skola. Vi tar ett helhetsgrepp om skolan, för att landa i skolbiblioteket som en del av skolans pedagogiske verksomhet.

Skolbibdagen ger dig värdefulla kunskaper och viktiga verktyg för att utveckla skolbiblioteket till en del av skolans arbete for att öka elevernas måluppllelse.

Les mer om arrangementet.

Arrangør: BTJ Sverige

Vi tror at dette er et tilbud som kan gi spennende og aktuell kunnskap til ansatte i bibliotek, skolebibliotek, skoleledere og skoleeiere i både grunnskole og videregående skole. Vi har derfor inngått et samarbeid med BTJ Sverige om å tilby arrangementet til alle bibliotek og skoler i Nordland.

Har du lyst til å delta? Meld deg på her innen 20.10.2022:

Påmelding til Skolbibdagen 2022

Deltakelse er gratis for deltakere fra Nordland, og lenke til arrangement blir sendt ut til de som melder seg på noen dager før. Velkommen!

Translate »