I det siste har vi lagt ut nyheter i BookBites på infoskjermene i bibliotekene i fylket. Først ut var voksentitler på gresskarbunn, nå er de byttet ut med nye ungdomstitler. Vi kommer til å legge ut nye skjermbilder jevnlig for å synliggjøre e-boktilbudet i BookBites.

Om infoskjermene i Nordland

28 av bibliotekene i fylket har infoskjermer fra fylkesbiblioteket i og utenfor lokalene sine, og disse Infoskjermene til markedsføring av bibliotekenes tjenester har vært en stor suksess i fylket!  Nordland fylkesbibliotek viser felles digitale bibliotektjenester til lånerne på skjermene, og hvert enkelt bibliotek legger ut egne bilder / layouter på egne skjermer om arrangementer, forfatterbesøk, åpningstider mm. Mer informasjon om infoskjermene finner du her på hjemmesidene våre under prosjekter.