Årets bibliotekkonferanse i Nordland går over tre dager, fra og med mandag 21. september til og med  onsdag 23. september i Svolvær i vakre Lofoten. Mandag er det biblioteksjefdag, og tirsdag og onsdag er det et variert og rikholdig program for alle bibliotekansatte i Nordland.

Lenke til påmelding og program finner du til høyre/nederst på siden. Påmeldingsfristen  er utvidet til 30. august. Det er fortsatt et forbehold om endringer i reiseråd o.l som kan oppstå, men slik det ser ut nå skal det fint la seg gjennomføre.

 

Årets program

Mandag 21. september – Biblioteksjefdag 

Mandag 21. september er det som i fjor en ren biblioteksjefdag. Dette blir en høyst relevant dag som inneholder en workshop om Bodø som europeisk kulturhovedstad i 2024, vi får besøk fra  bibliotekarutdanninga, og får siste nytt om den som endres fra høsten 2020. Videre blir det en sesjon om offentlig tale og opptreden: hvordan ta rommet som biblioteksjef  i offentlig sammenheng, rett og slett. Det settes også av tid til et biblioteksjefmøte på slutten av dagen hvor det legges opp til erfaringsutveksling, og hvor ordet er fritt. Har du et spesielt tema du vil ta opp i dette forumet så må du gjerne sende dette i forkant på e-post til veromo@nfk.no.

Mandag kveld organiserer vi en felles omvisning på Vågan bibliotek for både biblioteksjefer og andre tilreisende til møtet  før felles enkel middag på hotellet (fastboende bibliotekmøtedeltagere er også velkomne!). Påmelding til denne middagen gjøres i påmeldingskjemaet.

Tirsdag 22. september 

Før lunsj er det faglig påfyll og foredrag om formidling til barn og unge og arrangementer i biblioteket før vi tar turen til Meieriet bibliotek på Leknes for omvisning der, og for å inspirere og bli inspirert i programposten «Bli inspirert av bibliotekene i Nordland». Dagen avsluttes med felles tre-retters middag på restauranten  Anker brygge på Svinøya i Svolvær. Påmeldingen til denne gjøres i påmeldingsskjemaet. Vi gleder oss også veldig til det påfølgende sosiale samværet på hotellet med kåseri av den tidligere biblioteksjefen på Sortland, Kirsten Aafløy Opdan, om hennes bibliotekkarriere, med bilder til.

Onsdag  23. september

Spennende konferansedag med gode og relevante foredragsholdere. Temaer spenner fra hvordan vi engasjerer fremtidens lesere, samisk språk i det offentlige rom til digitale arrangementer. Vi får nytt fra Norsk bibliotekforening og Bibliotekarforbundet. Etter programslutt har Bibliotekarforbundet i Nordland møte for sine medlemmer.

Lenke til påmelding og program finner du til høyre/nederst på siden. Påmeldingsfrist er 30. august.

Informasjon om hotell, overnatting, betaling og priser

Hele konferansen vil foregå på Thon Hotel Lofoten i Svolvær. Deltagerne betaler ingen konferanseavgift, men må dekke dagpakkeprisen som hotellet tar per deltager. Det er satt av enkeltrom til deltagere som ønsker overnatting, dette bestilles i påmeldingsskjemaet til konferansen.

Sted: Thon Hotel Lofoten, O.J Kaarbøs gate 5, Svolvær

Priser: 

Dagpakke: 615,- kr. per person per dag (inkludert møterom, lunsj, kaffe/te, frukt og pauseservering).

Enkeltrom inkl. frokost fra søndag til mandag:1325,-  (25 rom)

Enkeltrom inkl. frokost fra mandag til tirsdag: 1325,- (50 rom)

Enkeltrom inkl. frokost fra tirsdag til onsdag: 1325,- (50 rom)

Deltagere som bor på konferansehotellet må selv gjøre opp for rommene. Vi vil komme med nærmere informasjon om hotellet kan sende ut faktura.

Nordland fylkesbibliotek vil sende ut faktura til alle deltagerne for dagpakker og felles middag tirsdag kveld. Vi sender samlet faktura for de som kommer fra samme bibliotek.

 

Informasjon om felles middager

Felles enkel middag på hotellet mandag kveld: rundt 250,- per person. Mat og drikke kommer gjøres opp av den enkelte på stedet. Påmelding gjøres i påmeldingsskjemaet.

Felles middag tirsdag kveld: rundt 600,- per person. Inkluderer 3-retters middag og en enhet drikke. Fylkesbiblioteket sender faktura til bibliotekene for denne middagen. Påmelding gjøres i påmeldingsskjemaet.

Fakturainformasjon oppgis ved påmelding- Vær nøye med å oppgi rett fakturaadresse, og få med all nødvendig informasjon. 

Påmelding

Lenke til påmelding

Påmeldingsfristen er utvidet til 30. august. Det vil komme mer info om reisemåter til Lofoten.

Har du spørsmål om påmelding ta kontakt med Kristin Laberg på fylkesbiblioteket. E-post: krilab@nfk.no.

Vi gleder oss til å se deg i Svolvær!

 

Bibliotekmøtet starter om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Reisealternativer til og fra Svolvær

Translate »