Fylkesbiblioteket har utstyret du trenger til utlån.
 

Lydanlegg

Lydanlegget er ideelt for små til middels store arrangementer der live musikk, presentasjoner og taler skjer. Det kan også brukes til å spille bakgrunnsmusikk eller annen lyd for å skape stemning. 

Yamaha Stagepas er kompakt og lett nok til å bære for hånd. En av høyttalerne inneholder en avtakbar 8-kanals mikser. Mikseren har også en USB-inngang som lar deg koble til iPad eller iPhone for å spille av favorittmusikken din med høykvalitetslyd. USB-porten lader i tillegg enheten din, som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for tomme batterier under opptredenene dine. 

I tillegg til høyttalerne med stativ, følger det med to mikrofoner med stativ, liten lydmikser og alle nødvendige kabler.

Filmsnutter om lydanlegget:

Mikrofoner

Vi låner gjerne ut mikrofoner til bruk på både mobiltelefoner og store arrangementer. De mest populære, er de trådløse bøylemikrofonene. De brukes gjerne på arrangementer, scener ol. sammen med lydanlegg. 

Om du skal gjøre lydopptak, filmsnutter eller bokanbefalinger med mobiltelefonen, anbefaler vi kablet eller trådløse mygg-mikrofoner. De trådløse Saramonic-mikrofonene fungerer også i par, sånn at to personer kan ha hver sin mygg på seg under innspilling for best mulig lyd. Husk at selv om du lager film, er god lydkvalitet viktig! 

Filmsnutt om bøylemikrofonene: https://youtube.com/shorts/XkPx26BrJl0?feature=shared

Translate »