Samisk språkuke 24.-30.oktober 2022

I løpet av språkuka vil fylkesbiblioteket arrangere flere spennende webinarer for bibliotekansatte og andre interesserte, og attpåtil har vi gleden av å invitere til en eksklusiv konsert med den anerkjente samiske artisten Katarina Barruk m/musikere! Mandag 24.okt kl...

les mer

Bibliotekmøtet 2022

Påmelding til bibliotekmøtet 2022 er klar! 19. – 21. september braker det løs, og vi ønsker alle bibliotekansatte i Nordland velkommen til årets høydepunkt for bibliotekansatte:) Husk påmeldingsfrist 1. september!

les mer

Bransjetreff for litteraturmiljøet i Nord-Norge

Det er klart for det årlige bransjetreffet for litteraturmiljøet i Nord-Norge. Nærmere 40 forfattere og bibliotekansatte er påmeldte og kommer til Harstad 27. og 28. juni. Utvalgte deler av programmet strømmes til dere som ikke kan være der.

les mer

Leselederkurs i metoden Shared Reading!

Nordland fylkesbibliotek har gleden av å tilby bibliotekansatte i Nordland et gratis 3-dagers kurs i den populære metoden Shared Reading. Vi har begrensede antall plasser- meld dere på nå!

les mer

Bibliotekmøtet i Nordland 2019

Årets bibliotekkonferanse i Nordland går over tre dager, fra og med mandag 23. september til og med  onsdag 25. september. Dag 1 er en ren biblioteksjefdag, dag 2 og 3 er for alle bibliotekansatte i Nordland med et variert og rikholdig program. Påmeldingsfrist er 9....

les mer
Ta kontakt hvis du ønsker å få tilsendt presentasjoner o.l fra kurs og konferanser som vi har arrangert.
Translate »