Foto: Sissel Hughes. Bildet er hentet fra Stormen bibliotek sine hjemmesider.

Meld deg på Bibliotekmøtet i Nordland 2023! 

18. september braker det løs, og vi ønsker alle bibliotekansatte i Nordland velkommen til årets sosiale og faglige høydepunkt for bibliotekansatte fra hele fylket.

Programmet går fra lunsj mandag til lunsj onsdag, og vi gleder oss til å presentere aktuelle temaer som Startpakke for samskaping, Bodø 2024, markedsføring, IFLA sitt folkebibliotekmanifest, bærekraft, Forrigebok.no og Lesersørvis for ungdom, blant annet. Vi ser også frem til å jobbe sammen med dere i flere workshoper og gruppearbeider underveis.

Fylkesbiblioteket inviterer også til sosialt samvær og felles middager med god mat på kveldstid. Mandag sikter vi oss inn på pizza og en runde bowling og tirsdag blir det omvisning på Stormen bibliotek før middag på Restaurant Ohma.

Praktisk informasjon: 

Sted: Thon Hotel Nordlys, Bodø

Tidspunkt: fra lunsj til lunsj 18. – 20. september 2023

Lenke til program: Program (PDF)

Påmeldingsfrist var 1.september, men det er fortsatt mulig å melde seg på direktestrømming. 

Direktestrømming: Fylkesbiblioteket direktestrømmer deler av programmet, så hvis du ikke har anledning til å ta turen til Bodø kan du melde deg på her for å få lenke: https://forms.office.com/e/ixzVnc5FNL (gratis). Det er mulig å melde seg på helt frem til programstart. 
Her
finner du programmet for strømmingen.

Kostnader: Fylkesbiblioteket dekker konferanseutgifter og felles middager, deltagerne må selv dekke overnatting og reise til og fra. Fylkesbiblioteket sender faktura for overnatting i etterkant av bibliotekmøtet. Direktestrømming er gratis.

Ta kontakt med Veronica Mørch om du har spørsmål! 🙂

Translate »