Buttonsmaskin

Buttons er populært for både store og små, og å lage buttons er en aktivitet som egner seg godt for makerspace eller som en liten aktivitet i biblioteket. De kan også brukes som markedsføring i bibliotekenes egne arrangement o.l.

 

 

 

 

Utlån  2021

Fylkesbiblioteket har 2 stk buttonsmaskiner til utlån; en som  som lager buttons med en omkrets på 37 mm, og en som lager med en omkrets på  76 mm. NB: 76 mm er foreløpig ute av drift 21/1-2021

Det følger med en enkel laminert bruksanvisning  og 50 x tomme maler. Trenger du flere kan dette bestilles fra fjernlånet i Narvik, bare ta kontakt. De som bestilles ekstra utover de 50 som følger med faktureres i etterkant. Stykkpris er 4.17 kr for 76 mm og 2.49 kr for 37 mm.

Vi fyller opp kalenderen fortløpende, se nedenfor for når de er ledige. Lånetiden er en til en måned og tilpasses etter behov og tilgjengelighet.

Vi må ta med to ukers postgang i planleggingen av utlånet: en uke «post ut» og en uke «post inn». Det er derfor viktig at utstyret returneres til avtalt tid!

 76mm Maskin37mm Maskin
Januar Saltdal. Retur 27. januar
Februar Vågan

Sendes 3. februar
MarsVågan
Aprilreturdato Vågan 9. april.

Ledig og klar for utsendelse fra 19. april.
Mai
JuniOPUS Narvik
JuliBeiarn
Returdato 15. juli
August Beiarn
September

Beiarn
Returdato 16. sept
OktoberVevelstad
NovemberVevelstad
Desember Gildeskål
retur 31.01.22

 

Fjernlån Narvik

Fjernlån

Veronica Mørch

Spesialbibliotekar

  75 65 07 88
  veromo@nfk.no
Materiell
Translate »