Årets bibliotekkonferanse i Nordland blir på grunn av pandemisituasjonen arrangert digitalt.

Det digitale programmet er ferdigstilt

Programmet vil ha mer eller mindre samme innhold som det opprinnelige bibliotekmøtet, men noen tidspunkt har blitt endret og innlegg som funker best analogt er tatt ut.

Mandag er fortsatt en ren biblioteksjefdag hvor vi får høre mer om  Bodø som europeisk kulturhovedstad i 2024 og bibliotekenes rolle, samt en presentasjon av hva som er nytt i utdanningstilbudet i bibliotek- og informasjonsvitenskap ved Oslo Met- storbyuniversitetet.  Biblioteksjefdagen avsluttes med et biblioteksjefmøte for folkebibliotekene i Nordland. Har du et spesielt tema du vil ta opp i dette forumet så må du gjerne sende dette i forkant på e-post til krilab@nfk.no 

Tirsdag blir en «tradisjonell» konferansedag med fullt program og innlagt energipause med naprapat Nina fra bedriftshelsetjenesten i Rana. De faglige temaene denne dagen spenner fra arrangementer og formidling til de minste, til synliggjøring av samisk språk og kultur. Du får også muligheten til å bli inspirert av noen av folkebibliotekene i fylket.

Onsdag blir en like faglig spennende dag, et høydepunkt er danske Aslak Gottlieb sitt interaktive foredrag om hvordam man engasjerer fremtidens lesere på digitale plattformer. Vi får også høre mer om 3d-skanningsprosjektet og får nytt fra Norsk bibliotekforening og Bibliotekarforbundet.

Lenke til påmelding og program finner du til høyre/nederst på siden.

Påmelding

Lenke til påmelding

Påmeldingsfristen er utvidet til 17. september

Har du spørsmål om påmelding ta kontakt med Kristin Laberg på fylkesbiblioteket. E-post: krilab@nfk.no.

Dere vil motta en e-post med lenke til arrangementet og kjøreregler og praktisk informasjon.

Lenke til møte

Bli med i Microsoft Teams-møte

Bibliotekmøtet starter om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Translate »