Fujifilm Instax mini 11 

 

Med Fujifilm Instax mini 11 skrives bildene direkte ut fra kameraet. Den analoge følelsen er påtagelig og Fujifilm Instax mini 11 er helt fri for touchskjermer og apper.

  Inviter ungdommer, eller andre, med på et analogt kreativt prosjekt. Skap minner uten mobil, lag en fotonovelle, dokumenter hverdagen med ETT bilde, ha en analog selfie-vegg for de som besøker biblioteket eller ungdomsavdelingen.  Mulighetene er mange og det er bare å være kreativ!

 

Om Instax Mini 11: Med blits og funksjonen Automatic Exposure avgjør Instax mini 11 selv lysforholdene i bildene. På den måten blir bildene du tar optimalt eksponert for både motivet og bakgrunnen i ulike situasjoner. Ta bilder utendørs på en solfylt dag eller innendørs i mørke rom. 
 
Kamera for selfier 
Selfie Mode – Instax mini 11 er utstyrt med en innebygd selfielinse for alle som liker å ta selfier og nærbilder. Det er bare å trekke ut den ytre delen av objektivet når kameraet er på, så aktiveres selfiemoduset. 

 

 

Utlån

Vi har ti kameraer til utlån, og en kamerapakke inneholder:

 – Et mini-polaroidkamera

– Batterier

– Bruksanvisning

– 1 x film med 10 bilder

 

Bibliotekene må bestille/kjøpe mer film selv fra for eksempel Clas Ohlsson: https://www.clasohlson.com/no/p/38-7829 Husk å ha dette på plass samtidig som kameraene!

Se nedenfor  for når kameraene er ledige. Lånetiden er en til to måneder, tilpasses etter behov og tilgjengelighet.

Vi må ta med to ukers postgang i planleggingen av utlånet: en uke «post ut» og en uke «post inn». Det er derfor viktig at utstyret returneres til avtalt tid! 

Sett 1Sett 2Sett 3Sett 4Sett 5Sett 6Sett 7Sett 8Sett 9Sett 10
Januar
Februar
Mars
April
Mai
JuniNesnaNesnaNesnaNesnaNesna
JuliNesnaNesnaNesnaNesnaNesna
AugustNesnaNesnaNesnaNesnaNesna
SeptemberNesnaNesnaNesnaNesnaNesna
OktoberNesnaNesnaNesnaNesnaNesna
NovemberNesnaNesnaNesnaNesnaNesna
Desember

Fjernlån Narvik

Fjernlån

Translate »