Påmelding

Påmeldingsfristen for kommunene i Nordland er fredag 26. november. Har ikke kommunen vært med tidligere kan du melde dere på ved å sende en mail til Veronica Mørch innen fristen: veromo@nfk.no. De kommunen som allerede er med, og som vil være med også i 2022, kan forholde seg helt rolig.

 

Kostnad for deltagerkommunene

Det er en deltageravgift basert på innbygger/elevtall for hver kommune, og nytt av året er at kommunene må dekke denne selv. Se mail fra Veronica Mørch, der er prislisten fra 2021 vedlagt. Vi vil gå  få en oppdatert prisliste fra Snuti for hver kommune, og videresende denne så snart vi kan. Faktura til alle kommuner vil komme fra fylkesbiblioteket i 2022.

 

 

Premiebestilling åpner 4.oktober

BS Eurobib åpner for bestilling av premier mandag 4. oktober og butikken er åpen til og med fredag 22. oktober. Har dere spørsmål vedr. premier kan dere ta kontakt med Marit Kopstad på BS Eurobib: Marit.Kopstad@bseurobib.no. Det er en fordel at flest mulig velger pakkeløsningene, både på grunn av produksjon og distribusjon. Premier bestilles her: https://www.bseurobib.no/produkter/sommerles-2021?fbclid=IwAR18lXLgaP9SIWdY-KjiREpdUR6a1VIueb29gbH4COmTTbXfqq4x3E82V8g

 

 

Translate »