Bøker lånt i eBokBib, kan de leveres i BookBites?

Nei, bøkene kan ikke leveres inn i BookBites. Ønsker du å levere inn, kan du gjøre det i eBokBib.

Så om man holder på med ei bok nå, må man hurtighøre/ hurtiglese for å bli ferdig før 1. april?

Det haster ikke å leseferdig ei bok i eBokBib, lånet vil slutte på vanlig vis. Du får derimot ikke lånt nye ebøker/elydbøker i appen.

Hvordan logger man inn i BookBites?

Den nye appen BookBites tas i bruk ved å opprette en profil. Profilen inneholder de bibliotekene du er koblet til, hvor langt du er kommet i eboka, hvor fort du leser osv. Det er med andre ord ting som verken biblioteksystemet eller Nasjonalt lånerregister lagrer.

Etter at du har opprettet en BookBites-profil kan du legge til lånerkort.

Må bøkene leveres før 1. april i eBokBib?

Nei, du kan lese ferdig boken i eBokBib. Appen slutter ikke å fungere selv om BookBites tar over. Du får bare ikke lov til å låne nye ebøker i den gamle appen.

Hvilke lånekort fungerer med BookBites?

Så sant lånekortet ligger i et biblioteksystem, kan du logge inn. Det gjelder nasjonalt lånekort inkludert de som bare er lagret lokalt, andre lokale lånekort og elevbevis/-nummer (gjelder videregående skoler). Man bruker PIN-koden på vanlig måte som når man skal logge inn i MappMi eller Meg og Mitt.

FEIDE-innlogging for fungerer foreløpig ikke, men vil komme på plass om ikke alt for lenge.

Fungerer BookBites med lesebrett?

Nei, dessverre fungerer appen kun med IOS og Android.

Hva med lån gjort i EbokBib, finner man dem igjen på sine sider i BookBites, og man kan fortsette å høre?

Lån som er gjort i eBokBib vil ligge der fortsatt og kan leses ferdig der. De vil ikke vises i BookBites, men kan naturligvis lånes på nytt i appen.

Hva med reserveringer gjort i EbokBib, blir de overført til BookBites?

Du må reservere på nytt i BookBites. Reserveringer blir dessverre ikke overført til den nye appen.

Det er Ingen tilgjengelige bibliotek når jeg logger inn!

Det kan hende at du ikke har skrevet inn riktig PIN-kode. Sjekk mot hhv. MappaMi og Meg og mitt om pålogging fungerer der. Bestill evt. ny PIN-kode og forsøk på nytt.