bankid-appKan biblioteket veilede i grunnleggende digital kompetanse?

Netthåndboka Digihjelpen.no legger til rette for at alle landets bibliotek / kommuner kan etablere lavterskel-veiledningstilbud hvor personer med liten eller ingen digital kompetanse kan få veiledning. Målet er at de skal tilegne seg grunnleggende digital kompetanse og skal kunne ta i bruk offentlige digitale tjenester. Veiledningstilbudet er utvikla av KS og HK-dir.

Første webinar om Digihjelpen gikk av stabelen 25. oktober 2023. Fikk du ikke med deg det, kan du be om tilgang til opptaket. Ønsker du mer info om veiledning i grunnleggende digital kompetanse i biblioteket? Få med deg det andre webinar,10. november 2023.

Visste du at det finnes fine øvingsressurser på bl.a. nettbank og BankID på digidel.no som du enkelt kan veilede i uten å få tilgang til sensitive- og personlige opplysninger?

 


Digihjelpen.no er en netthåndbok, ment som hjelp til kommuner som ønsker å utvikle eller videreutvikle veiledningstilbud i grunnleggende digital kompetanse for sine innbyggere. På Digihjelpen.no finner du tips og råd for etablering og utvikling av et kommunalt veiledningstilbud.


 

Translate »