Bilde av buttons

Disse små, men allsidige greiene kan være en morsom og engasjerende måte å berike bibliotekets tilbud på. Enten det er å markere spesielle arrangementer, fremme leseprogrammer eller bare spre litt glede, kan buttons være det perfekte tilskuddet til en workshop eller en temadag, både for voksne eller barn.  

Buttonsmaskinen er enkel i bruk, og krever veldig lite forberedelser for å komme i gang.

Her er noen forslag til hvordan biblioteker kan bruke buttons : 

  • Arrangementmarkører: Markér viktige arrangementer som forfatterbesøk, boklanseringer, eller temadager med spesialdesignede buttons. Besøkende vil elske å ta med seg en liten suvenir hjem. 
  • Leseprogrammer: Fremme leseprogrammer og kampanjer ved å tilby buttons til de som deltar. Dette kan oppmuntre til deltakelse og skape en følelse av fellesskap blant lesere. 
  • Bibliotekets logo: Lag buttons med bibliotekets logo eller slagord for å styrke merkevarebevisstheten og skape en følelse av tilhørighet blant besøkende. 
  • Tematiserte samlinger: Skap tematiserte samlinger av buttons som passer til ulike interesser eller sesonger. For eksempel kan du ha buttons med boktitler, litterære sitater eller illustrasjoner av populære karakterer. 
  • Barnas hjørne: Lag spesielle buttons for barnas avdeling for å gjøre biblioteket enda mer tiltalende for de yngste besøkende. Dette kan inkludere buttons med dyrefigurer, tegneseriefigurer eller morsomme sitater. 
  • Premier og belønninger: Bruk buttons som små premier eller belønninger for barn som deltar i leseutfordringer eller fullfører et visst antall bøker. Dette kan oppmuntre til leseaktivitet og engasjement. 
  • Spesialanledninger: Feire høytider eller andre spesielle anledninger med buttons som er tilpasset temaet. Dette kan inkludere alt fra julenissen til påskeharen, og alt imellom. 

 

Se her for mer informasjon og utlån av våre buttonsmaskiner.  

 

Translate »